• Soms blowt men om van de realiteit te ontsnappen. Verder kan blowen natuurlijk erg gezellig zijn. De gevaren van blowen negeert men daarbij maar al te vaak. Het blowen heeft een grote invloed op allerlei belangrijke dingen.

    Dat blowen invloed heeft op de hersenen blijkt uit het slaapgedrag van cannabisgebruikers. Wie iedere dag blowt, heeft het op den duur nodig om te kunnen slapen. Vaak is er in deze gevallen sprake van verslaving.

    Steeds meer wordt duidelijk over de verslavende factor van cannabis. Wiet is door de verhoogde concentratie THC meer en meer verslavend geworden. Zeker 80.000 mensen lopen rond met een cannabisverslaving.

    Informatie opzoeken via internet over stoppen met blowen is goed te doen. Zo kan boek stoppen met blowen u een duw in de juiste richting geven. En beloon uzelf regelmatig tijdens mijlpalen.

    Er zijn gevallen bekend waarbij men geldproblemen kreeg door het blowen. Want kijk maar naar de wietprijzen, ze blijven maar stijgen. Straks gaat al uw geld uit naar blowen wanneer u niet op tijd stopt.

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!